Bruiloften

Een trouwdag is leuk, bijzonder en emotioneel. Tijdens deze spannende dag komt iedereen bij elkaar, speciaal voor jullie. Een dag waarop mooie momenten ontstaan, maar als ik die precies weet te vangen met mijn camera, dan is mijn missie geslaagd. Een bruidsreportage is meer dan alleen een registratie van wat er die dag  te zien was. Ik neem je mee in het verhaal, met een vleugje humor. Bekijk hier mijn portfolio.

Femke en Peter

Roos & Sofie

Martine en Bob

Tijdens mijn studie documentaire fotografie, ben ik gespecialiseerd geraakt in het vertellen van verhalen. En waar zijn er nou meer verhalen te vinden dan op een bruiloft!

Jacqueline & Koos

Door mijn documentaire achtergrond probeer ik altijd een verhaal te vertellen als ik bruiloften film. Zo ook bij Jacqueline en Koos. Dit leuke stel zochten iemand die naast de fotografie hun dag kon vastleggen in de vorm van een video.

Elske en Erik in Kameroen

Elske en Eric trouwden twee jaar geleden in Nederland. Later werd ik gevraagd om mee te gaan richting Kameroen om daar hun kleurrijke Afrikaanse bruiloft vast te leggen. Het was één van de meest bijzondere bruiloften die ik ooit mocht bijwonen.

Kim & Ceres

Dit bruiloft was werkelijk een sprookjes met prachtige speeches. Ben je benieuwd naar meer voorbeelden? Neem dan gerust even contact op!

Als jullie besluiten om de bruiloft door mij te laten vastleggen, kunnen we de dag uitgebreid doornemen en op basis van de mogelijkheden een plan voor de dag maken. Ik ga met jullie wensen aan de slag. Het liefste ben ik erbij vanaf het aankleden, zodat ik een compleet verhaal kan vastleggen.

Hieronder vind je de verschillende pakketten voor zowel fotografie als een videoregistratie. Andere wensen? Alles is in overleg mogelijk.

Prijzen zijn excl btw en reiskosten.

Zes uur bruidsfotografie | €850,-

Gemiddeld zo'n 150 bewerkte foto's. Zowel internetready als een hoge resolutie. Afgeleverd binnen drie dagen.

Tien uur bruidsfotografie | € 1150,-

Nog veel meer leuke foto's (300 gem). Voor beiden pakketten bestaat de mogelijkheid om een album te laten maken en/ of een leuke kleine versie voor de ouders!

Zes uur bruidsvideo | € 1450,-

Voor een tien minuten video, film ik zo'n zes uur met de mooiste momenten. De film lever ik digitaal aan binnen één week.

Tien uur bruidsvideo | € 1950,-

Tien uur lang film ik de bruiloft en lever een mooie montage af. De film wordt ruim vijftien minuten inclusief een korte trailer! Aflevering binnen twee weken.