Hierbij een korte update over mijn crowdfunding inclusief een toffe winactie! Inmiddels zit ik al bijna op 40% en dat is geweldig! Fantastisch om te zien dat ik zoveel mensen mag inspireren met mijn verhalen. Tijdens de eerste week van mijn crowdfunding mocht ik al spreken bij Pecha Kucha en was ik te gast bij Omroep Brabant.

Win een reis geheel verzorgde reis in Europa!

Vandaag wil ik een actie bij jou onder de aandacht brengen. 2 glimpse is een platform waarin culturele samenwerkingen worden gestimuleerd. Op hun website kun je een profiel aanmaken en zo een local in Noorwegen, India of waar jij ook maar heen wilt, ontmoeten.

Ik geef namelijk in samenwerking met 2 glimpse een reis cadeau!

Het aanmaken van een profiel is gratis, dus wie weet gaan jullie samen koken, een lokale sport beoefenen of een prachtige hike maken. Op deze manier ervaar je het land écht als reiziger in plaats van een toerist.

2glimpse en ik vinden we het belangrijk dat er meer begrip en tolerantie komt voor andere culturen. En een land kun je niet beter ervaren dan via de lokale bewoners. De winnaar verblijft één weekend bij iemand thuis. Samen zoeken we een geschikte datum en een host uit. Ik ga mee om jouw ervaringen vast te leggen, dus doneer vandaag nog 95,- via deze link. Uiteraard krijg je ook het boek cadeau. Kun je die lekker in het vliegtuig lezen! De vlog zal Engelstalig worden opgenomen, dus het is wel handig als je een woordje Engels spreekt.

Bekijk de vlog voor meer info!

ps. heb jij al gedoneerd? Dan doe je automatisch mee.

De komende weken komen er nog een paar acties aan, dus hou mijn kanalen goed in de gaten. Ik hoop dat je weer hebt genoten van mijn avonturen! En oja, ben jij vrijdag al aanwezig op de Zwarte Cross? Kom dan kijken naar mijn presentatie om 11.45 in Theatre Obscura!