Update vanuit Melbourne
Update vanuit Melbourne
Update vanuit Melbourne
Update vanuit Melbourne

Even een kleine update van mijn laatste werkzaamheden in het buitenland. Inmiddels ben ik alweer even gesetteld in Melbourne. De stad met de beste graffiti die ik ooit heb gezien. Mijn eerste drie weken in Azië vlogen voorbij. Veelal door het vele montage werk dat ik nog had af te ronden voor Nederlandse klanten. Eenmaal aangekomen in Melbourne ben ik als een malle gaan netwerken en niet zonder resultaat. Binnen een week was de eerste filmklus binnen.

Betaald krijgen om te reizen

Dit weekend word ik ingevlogen naar Adelaide en film ik een aftermovie van een gave outback tour. What a dreamjob he! Het netwerken werkt hier iets anders als in Nederland. Het gaat nog meer om persoonlijk contact. In Nederland vind ik nog wel eens een klant online, maar dat zal hier minder snel plaats vinden.  

 

Veel nieuwe thuis verhalen

Sinds september 2017 overnacht ik alleen bij locals om verhalen over thuis te verzamelen. Tijdens mijn eerste weken hier heb ik veel verhalen opgeschreven voor mijn project “Can I come over”. En wat een toffe hosts heb ik gevonden zeg. Zo verbleef ik bijvoorbeeld een aantal dagen in Crunchy town.

Een groep new age hippies bij elkaar die leven zonder stromend water, geld of internet.

Publicatie in een magazine

Allemaal backpackers met een working holiday visa in Australie. Ik kwam heel knullig als enige met een koffer aanzetten. Hun warehouse is zo groot dat ze onderdak kunnen bieden aan 30 mensen per dag. Sommige backpackers genieten zo van de sfeer dat ze er maanden wonen. Met het publiceren van alle vette beelden laat nog even op zich wachten, omdat ik het verhaal eerst ga publiceren in een magazine.

Beste feest wat ik ooit heb meegemaakt!

Het was moeilijk afscheid nemen van deze plek. Om de paar maanden geven ze een gaaf feest. Crunchy town heeft er een reputatie mee opgebouwd. En daar was geen woord aan gelogen. Man, zelden heb ik zo’n feest meegemaakt. Het thema botanical sloeg goed aan. Ik lachte me kapot om alle menselijke bloempotten of vlees etenende planten. Na drie dagen was het voor mij tijd om door te gaan. Op naar de volgende host in Melbourne.

 

Ik ga een boek schrijven!

Alle thuis verhalen hebben mij zoveel inspiratie opgeleverd, dat ik heb besloten om alle verhalen te bundelen in een boek. Een mix tussen mijn eigen zoektocht naar thuis en hoe je tourorganisaties kan ontwijken op reis. Graag wil ik mijn verhaal pitchen bij een uitgever. Ken jij een uitgever die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Stuur me dan aub een email.

Zo, het wordt nu tijd voor een prachtige reis vanuit Melbourne richting Alice Springs!