WERKWIJZE

Nadat ik mijn eerste documentaire “Leidje 84 jaar 36 kilo” had geproduceerd, kreeg ik al snel de eerste opdrachten binnen de gezondheidszorg. Mijn persoonlijke aanpak viel niet alleen in de smaak bij zorg instellingen, want ook voor het onderwijs mag ik vaak op pad. Mijn beelden zitten “dicht op de huid”.

Bij emotionele gebeurtenissen durf ik er met mijn camera bovenop te zitten, maar mijn aanwezigheid valt niet op. Mijn documentaire “Ik zie jou staan” vertelt het verhaal van Bernard, die zijn visuele handicap niet in de weg laat staan. Een jaar lang heb ik hem gevolgd; thuis, bij vrienden en familie, bij het overlijden van zijn hond en ook mooie momenten zoals het racen op het circuit in Zandvoort. Wie geen vertrouwen in anderen stelt, zal ook nimmer het vertrouwen van anderen winnen.

 

 Een documentaire is een goed doordacht filmisch verhaal over een specifiek onderwerp gebaseerd op echte mensen en gebeurtenissen. Anders dan een reportage.


Mijn documentaire zijn o.a. verschenen bij Omroep Brabant, Omroep Gelderland, Holland Doc en Verspers en op diverse online media kanalen. Daarnaast kan ik ook worden ingeschakeld voor commerciële kortere film. Hieronder staan mijn specialiteiten:

  1. Documentaires
  2. Bedrijfsreportages
  3. Levensdocumenten
  4. Films voor in de zorg
  5. Bruiloften
Close