Ben je nou toiletten aan het fotograferen?

Ben je nou toiletten aan het fotograferen?

Toen ik de vraag kreeg of het me leuk leek om mobiele toiletten te fotograferen, moest ik wel even lachen. “Mobiele toiletten? Die onhandige warme hokjes die op festivals staan?” vroeg ik aan Joery van Hello Goodday. Als internetbureau geven zij mij de laatste tijd steeds meer bijzondere klussen. Joery tovert omslachtige websites om, tot huisstijlen die merken laten stralen!

Hoe fotografie een site kan maken

“En hoe kunnen we bij een toiletten leverancier in vredesnaam een duidelijke huisstijl creëren?” vroegen we ons samen af. Ik moest het even laten bezinken. Fotografie zou daar een belangrijk rol in spelen. Als echte verhalen verteller, wilde ik niet alleen de producten fotograferen. Joery en ik kwamen als snel tot de conclusie dat er modellen bij moesten komen. Tijd om de klant te bellen.

“Hoi Chantal, ik hoorde van Joery dat ik jullie toiletten mag gaan fotograferen. We willen eigenlijk festivalgangers, bouwvakkers en wielrenners als typetjes erbij vastleggen. Juist omdat zij de doelgroep zijn. Is dat te realiseren?

Chantal reageerde vol enthousiasme; “ik bel wel wat vrienden die nog wat carnavals kleding hebben liggen!”

En twee weken later stond ik daar. In de koude wind plaszuilen, toiletwagens en handwas units te fotograferen. Na afloop nodige Chantal me uit voor een lunch en vertrok ik met een glimlach. Dat is toch wel het mooiste aan mijn vak. Al die ontmoetingen met verschillende mensen, beroepen en locaties. Check de site van Maas Toilet voor het complete resultaat.

Heb je ook behoefte aan nieuwe foto’s voor je website of social media content? Stuur me dan een berichtje!