Boek ``Can I come over?``

Al twee jaar ben ik ‘dakloos’. Nou ja, laat ik het ‘thuisloos’ noemen, want een dak boven mijn hoofd heb ik natuurlijk wel. Ik was 28 en woonde in m’n uppie in een mooi appartement in Breda. Maar ik was niet echt gelukkig. Mijn rusteloze, avontuurlijke ziel moest erop uit.

Sinds 2015 woon ik in een gigantisch flatgebouw. In 250 appartementen wonen mensen van dertig verschillende nationaliteiten. Onze woonkamers zijn hetzelfde, maar elk interieur ziet er zó anders uit. Echt een weerspiegeling van iemands persoonlijkheid. Ik legde dit vast op beeld en vroeg mijn buren: ‘Waarom voel je je hier thuis?’

Lees één gratis hoofdstuk
Trailer ``Can I come over?``
DCIM100GOPROG0058235.

Onvergetelijke ervaringen bij locals

De verhalen raakten me diep. Gezinnen verscheurd door oorlog, ouderen lijdend aan eenzaamheid, maar ook migranten die gelukkiger waren dan ooit. Terwijl ik naar vliegtickets voor mijn wereldreis zocht, dacht ik: waarom leg ik niet wereldwijd woonkamers vast? Thuis is zo’n universeel thema. ‘Can I come over?’ was geboren.

Twee weken verbleef ik in de Australische outback bij een koeienboer en vloog mee in zijn helikopter, belandde onverwachts in een kasteel en leefde een week met de Kuna indianen in Panama.

Elke ontmoeting bracht me dichter bij mijn eigen zoektocht naar ‘thuis’.

Veel dertigers worstelen met de vraag wat ze uit het leven willen halen. In dit boek neem ik je mee op mijn avonturen, twijfels, hoogte- en dieptepunten. Wil jij weten hoe het is om met locals te reizen? Wees er snel bij, want de laatste dozen boeken gaan er snel doorheen! PS. er is ook een Engels e-book beschikbaar. En meer blogs over mijn reizen vind je hier.

Te gast bij RTL

Mijn boek heb ik in eigen beheer uitgegeven. Tijdens mijn crowdfunding heb ik wekelijkse vlogs gemaakt over de media aandacht die ik heb gekregen. Super blij was ik toen ik een telefoontje kreeg van RTL om te praten over mijn boek

Ook zijn er artikelen geschreven in Grazia Magazine, de Gelderlander en een reportage bij Omroep Brabant. Wil jij mijn boek lezen? Hij is te koop voor € 19,99,-

Boek bestellen?

Wat anderen zeggen

Inhuren als presentator?

Bij terugkomst werd ik gevraagd om over mijn boek te komen vertellen bij diverse festivals of bijeenkomsten. Zo stond ik o.a. op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. In mijn lezing vertel ik over het ontstaan van het idee tot mijn terugkomst.

Boek een presentatie