Het boek

Thuis. Wat betekent dat eigenlijk? Inmiddels ben ik al twee jaar dakloos en reis ik als digital nomad de wereld over. Door mijn werk als fotografe en filmmaakster kom ik op allerlei bijzondere plekken terecht. Lijkt een droombaan toch? 

Maar ik liep tegen een probleem aan; eenzaamheid. Het constant onderweg zijn brak me op en belande met een ‘break down’ in het ziekenhuis.

Eenzaamheid is een taboe onder de dakloze digitals nomads en dat wil ik doorbreken door mijn ervaringen te delen. Door mijn reis kwam ik op de gaafste plekken terecht en ontmoette ik toffe mensen, maar ik wil je eerlijk vertellen dat ik er soms ook helemaal doorheen zat.

Boek “Can I come over?”

Tijdens mijn reis startte ik het project “Can I come over”. Twee jaar lang overnachtte ik bij locals zodat ik niet steeds alleen in hotels kwam te zitten. Telkens stelde ik één vraag aan de mensen die me thuis uitnodigde: wat is thuis? En ik maakte wat mee; ik verbleef in de Australische outback bij een koeienboer en vloog mee in zijn helikopter, logeerde in een Schots kasteel en leefde een week met de Kuna Indianen in Panama.

Op de hoogte blijven?

Begin september moet het boek er komen. Om genoeg geld in te zamelen start in begin juni met een crowdfunding. Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Close