Social video laten maken

Online video groeit hard. Waar social media vroeger vooral vol stond met foto’s, zijn het nu video’s die de meest interessante content maken. Het maakt niet uit welke social media je gebruikt, video is er altijd. Er zijn dus veel mogelijkheden om jouw verhaal in video om te zetten. Ook beschik ik over een drone, om je video nog meer dimensie te geven.

Scoren met vlotte video's

Als ervaren programma maker heb ik al talloze klanten geholpen aan mooie verhalen. Ik maak graag informele, vlotte video's die goed scoren op social media. Mijn video's hebben een vlogstijl die een bedrijf echt weergeven.

Een eigen tv programma

Niet alleen werk ik voor het bedrijven en organisaties, maar ben ik als camera journalist werkzaam voor lokale omroepen. Bij zowel Omroep Zeeland als Omroep Gelderland zijn mijn documentaires en vlogs uitgezonden op tv.

Voor welke bedrijven of organisaties werk ik graag?

Het liefste help ik jou met het in beeld brengen van je product of het aantrekken van personeel. Ik vertel pure verhalen, geen gelikte bedrijfsvideo’s. Dat doe ik in de vorm van vlogs waarin ik mee ga met medewerkers of ik blijf buiten beeld, maar alles in dat typische Marleen stijltje. Onderwerpen die mij het meeste aanspreken zijn het toerisme, outdoor of recruitment.

Hoe zet je de video in?

Steeds meer bedrijven zien de waarde in van authentieke, ruwere producties. Tijdens ons eerste gesprek denk ik altijd mee in de videomarketing. Hoe zet jij de video online in?

Video op social media

Wil jij video inzetten op social media? Dan vorm ik de opnames om tot Instagram reels of tiktok video. Ik leg je uit hoe het algoritme van deze platforms werkt.

Interesse in een videoproductie?

Wat anderen zeggen