Bijzondere beroepen

Toen ik in Australie terecht kwam bij een goudmijner, wist ik het zeker; ik ga hoe dan ook een vlog maken over de meest bijzondere beroepen. Ben, de goudmijner nam mij namelijk mee op pad en legde me alles kneepjes van het vak uit.

Een uur lang stond ik met een metaaldetector op mijn nek, op zoek naar een waardevol klompje. En die is gevonden en ligt zelfs als souvenier in mijn huis. Door deze bijzondere ontmoeting ben ik aan de slag gegaan. 

Voor twee lokale omroepen heb ik vreemde beroepen vastgelegd; van muskusratten bestrijder tot aan de ontwerper bij de Efteling. Van alles maakte ik mee en dat maakt dit project echt te gek! Deze zijn zowel op tv uitgezonden geweest als online ingezet. Ken jij iemand die vieze huizen schoonmaakt? Of iets anders geks?

Stuur me dan een email! Interesse in het maken van vlogs? Lees er hier meer over!

Naast vlog die ik voor tv produceer, word elke video ook op social media gemaakt.
Daarvoor worden video’s ondertiteld, want 90% van de kijkers zet het geluid op stil. Hierdoor word je video vele malen beter bekeken. Een tv versie verschilt qua montage ook enorm ten opzichte van Facebook of Instagram.

De eerste tien seconden van een social video moet het meest leuke, interesssante content bevatten van de hele video. Als de kijker na tien seconden niet getriggerd wordt, haakt hij namelijk af. Heb je interesse in het maken van een social video? Lees hier meer over mijn werkwijze.