Boeklancering en signeersessies!

Boeklancering en signeersessies!

Boeklancering in de Achterhoek

“Wauw dit is echt een dik boek geworden en wat een vette foto’s!” Dit is hoe veel van mijn donateurs enthousiast reageerden toen ze het boek in handen kregen. Het deed me goed om reacties te horen en de boeken zovveel mogelijk persoonlijk af te geven. Maar bij deze wil ik jou graag uitnodigen voor mijn boeklancering in Bredevoort op donderdag 19 september om ook een boek af te halen. Tijdens deze gezellige avond met drankjes, hapjes en hilarische anekdotes van mijn reis, zal ik ook verklappen welke nieuwe projecten eraan  komen. Ik kan al wel vertellen dat ik niet meer op reis ga, maar er staat wel iets anders leuks op de planning.

Signeersessie in Breda

Is de Achterhoek te ver reizen voor je, dan sta ik ook één middag boeken te signeren in Breda. En dat nog geen twee dagen na de boeklancering, namelijk op zaterdag 21 september bij de boekenwinkel De Buitelaar op de grote markt. Wil je graag een gesigneerd exemplaar ontvangen? Meld je dan snel hier aan.