Cursus leren vloggen

Strategy Planning

Cursus leren vloggen

Heb jij moeite met jouw doelgroep te bereiken? Tijdens de cursus leer je hoe je jouw verhaal goed overbrengt. Niet alleen duiken we in de camera apparatuur, maar vertel ik je ook alles over storytelling en presentatie technieken.

Heb jij een persoonlijk leerbudget over en wil jij leren vloggen? Deze cursus is op maat gemaakt en kan door bedrijven en organisaties worden geboekt.

Meer weten?
leren vloggen

Leren filmen met je mobiel

Vlogs maken met je mobiel kan handig zijn, want je hebt immers altijd je smartphone bij de hand. Tegenwoordig hebben we meeste smartphones goede camera’s en kun je dus prima opnames maken. Echter, het opnemen van goed geluid is nog wel een uitdaging. Daarom leer ik je alles over het gebruik van externe microfoons.

In de workshop leer je alle technieken en het vertellen van een mooi verhaal.

Meer weten?

Persoonlijke begeleiding

Wil jij opgeleid worden tot beginnend filmmaker? In deze cursus gaan we alle stappen langs. Van het opmaken van een script tot aan het opleveren van een eindmontage.

Na het volgen van deze cursus weet je hoe u een video van kop tot staart maakt . Vind je het niet meer spannend om een video te maken en kun je niet wachten om meer video’s te maken.

Meer weten?

GROEPEN OF INDIVIDUEEL

workshop_vloggen

GEZELLIG EN LAAGDREMPELIG

cursus vloggen

EEN OF MEERDAAGS

FILMEN VOOR BEGINNERS

Ben jij er klaar voor?