FILMS

Showreel 2019

Bekijk hier een overzicht van mijn laatste opdrachten. Tijdens mijn wereldreis werkte ik o.a. voor vele touroperators.

Bedrijfsfilm in Sydney

Hoe is het om als au-pair in Sydney te werken? Tijdens mijn verblijf in Australië mocht ik filmen voor het Nederlandse bedrijf "Stagereizen."

Aftermovie in West-Australië

Deze roadtrip door West - Australië is mijn favoriete opdracht geweest in het buitenland. In samenwerking met Kimberley adventures is deze aftermovie tot stand gekomen.

The Great Ocean Road

The Great Ocean Road is één van de bekendste roadtrips in de wereld. Geinteresseerd in een aftermovie of sfeerimpressie? Neem dan snel contact op!

Charity Hands in Kameroen

Hoe krijg je een gemeenschap uit de armoede? Charity Hands verstrekt microkredieten aan boeren en zetten hiermee duurzame zelfvoorzienende projecten op.

2glimpse in Engeland

In deze vlog reisde ik af richting Chepstow om te overnachten bij een local. 2 glimpse is een platform voor culture uitwisselingen waar ik tot op de dag van vandaag nog mee samenwerk.

Geïnteresseerd in een video?

Verhalen vertellen. Dat vind ik het allerleukste om te doen. Een goed verhaal begint met een goed concept. Daarom denk ik graag mee vanaf het eerste idee. Niet alleen maak ik graag bedrijfsfilms en sfeerimpressies, maar je kunt me ook inhuren als vlogger.

Als je blind bent, wat is dan je grootste handicap? Deze vraag staat centraal

"Alles voor Sophie"

Een tragisch verhaal over Sophie, die al meer dan twintig jaar aan Alzheimer lijdt. Haar man Andri besloot dat zijn vrouw thuis op de boerderij begraven gaat worden. Bekijk hier de gehele documentaire.

Mijn laatste documentaires

"Unstoppable"

Iron Man is één van de zwaarte triathlons ter wereld.  In de documentaire first timers Iron Man volgde ik drie deelnemers die voor het eerst meededen.

afdafasfafgagrgragagfgfdgsgsgfdsgfsgsgsfgsdgsdgsdgsgfsdgfgfsgfdsgfsgfsdfdgsds tes test test test

Met blind vertrouwen

Als je blind bent, wat is dan je grootste handicap? Deze vraag staat centraal in de documentaire ‘Met blind vertrouwen naar Santiago’. Bekijk hier de gehele documentaire.