Fotograaf op een uitvaart?

Fotograaf op een uitvaart?

Intieme en rauwe beelden, dat is de beste omschrijving die ik kan geven aan mijn fotografische stijl. Mijn oma heb ik jarenlang gefotografeerd en dit werd voor mij een waardevolle herinnering. De foto’s werden vertoond op haar uitvaart en hier kreeg ik prachtige reactie op. Er werd gevraagd of ik dit ook voor andere families deed. Zo ben ik begonnen met het fotograferen van levensdocumenten en uitvaarten.

Uitvaartfotografie, hoe gaat dat te werk?

Soms is het moeilijk om jouw herinneringen aan het afscheid te delen met anderen, immers gaan de dagen voor de uitvaart ook snel voorbij. Door het afscheid visueel maken kun je juist deze momenten koesteren.

Tijdens een uitvaart probeer ik zoveel mogelijk een “fly on the wall” te zijn, zodat mijn aanwezigheid de dienst niet verstoord. Ik werk met lichtsterke lenzen en een geluidsloze camera. Zo leg ik elk bijzonder moment vast, Elk gekozen detail blijft zichtbaar op de foto’s, als een anker van kracht om verder te gaan na het verlies. Een herinnering voor altijd. 

Werkwijze en prijzen

Als jullie besloten om mij een tastbare herinnering te laten maken van de uitvaart, bespreken we van te voren samen de wensen. Alles is in principe mogelijk om vast te leggen.

Binnen één week kun je de foto’s digitaal verwachten en bestaan er mogelijkheden voor de ontwerp van een fotoalbum. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Momenteel zit ik gevestigd in Breda, maar werk ook in andere regio’s. Er zijn diverse fotopakketten beschikbaar, beginnend vanaf 500,-

Voor meer informatie, stuur mij een berichtje via mijn contactpagina.