Een nieuw tv programma bij Omroep Zeeland

Vier weken lang liep ik rond met een drie meter groot opblaasbaar potlood. Waarom? Voor mijn nieuwste tv programma bij Omroep Zeeland. Door de redactie werd ik gebeld of ik zin had om voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen aan de slag te gaan.

Het mochten leuke straatinterviews worden waarbij de gewone burger antwoord gaf op de vraag wat hij of zij graag veranderd wilt zien in de omgeving. Ik kreeg van alles te horen; van meer skateparks tot aan een groot zwembad voor het dorp. 26 dorpen en steden ben ik afgereden en sprak ik allerlei

bijzondere inwoners. De filmpjes zijn bedoeld voor de Facebook pagina “Zeeland Kiest”, maar komen ook op tv. Dit was een ontzettende leuke klus, waarin ik heel Zeeland binnen korte tijd heb mogen verkennen. Een tv programma binnen de omroep volgt, maar daar vertel ik jullie later meer over!

Wat zien de inwoner van Zeeland graag veranderd in hun gemeente?

Wel meer dan 50.000 views op Facebook!

Sinds 2021 werk ik voor Omroep Zeeland, waarin ik samen met de redactie de leukste tv programma’s verzin. Eerder dit jaar ging ik op zoek naar de meest bijzondere beroepen van Zeeland. Ik kwam terecht bij rattenbestrijders, vuilnisvrouwen en metaalhandelaren. Na zes succsvolle aflevering, mocht ik er nog eens dubbel zoveel maken. In elke vlog stond er één vraag centraal: “wat maakt jou nou echt gelukkig?”

Het was mooi om te zien dat eigenlijk bij elke branche hetzelfde antwoord naar voren kwam: het contact met mensen en de diversiteit binnen het vak. Er waren video’s bij op facebook die meer dan 50.000 keer zijn bekeken!

Bekijk hieronder het verhaal van Piet, de metaalhandelaar in Arnemuiden.

fotograaf in breda

Geen updates meer missen?

Blijf op de hoogte van mijn avonturen