stage breda

Op zoek naar een AV stage in Breda?

Ben jij gek op filmen en social media? Dan heb ik wellicht een gave stageplek voor jou beschikbaar! Als zzp-er in de mediawereld maak ik vlogs, bedrijfsreportages en fotografeer ik bij bedrijven en instellingen.

Het afgelopen jaar werkte ik veel voor diverse omroepen en had ik mijn eigen tv programma bij Omroep Zeeland. Mijn werkgebied bevindt zich vooral in de regio Noord-Brabant en Gelderland, met een werkplek in Breda.

Tijdens jouw stage ga jij mee naar filmopnames en ondersteunt me ter plekke. Elke week is weer een verrassing. De ene dag ga je aan de slag met montage en de andere dag zijn we op een bijzondere locatie aan het filmen.

freelance kantoor breda
stage breda

Wat ga je doen tijdens je stage?

Het werk is erg verrassend en gevarieerd, maar vraagt ook flexibiliteit, omdat de agenda elk moment kan veranderen. Elke week bespreken we de agenda door en kijken we welke dagen je mee gaat op pad. De rest van de dagen werken we samen op kantoor. Als stagiaire ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:

  • editen van vlogs en andere filmreportages
  • social media onderhoud van diverse klanten
  • meedenken over marketing acties
  • verzinnen van leuke video’s voor social media

Wat moet je als student al kunnen?

Om bij mij stage te kunnen lopen, is het handig als je over het volgende kwaliteiten beschikt:

  • je kan overweg met het Adobe pakket, tenminste kennis van première en photoshop
  • je hebt een brede interesse naar social media en het neerzetten van een merk
  • je weet hoe je leuke instagram posts kan maken
  • je bent makkelijk in het contact en kan snel schakelen binnen de werkzaamheden

Stage plek in Breda

Je komt te werken op een freelance werkplek waar andere freelancer uit de digitale wereld aan het werk zijn. Dit biedt jou een interessant netwerk. Als de samenwerking bevalt, heb jij kans om na je stage in Breda bij mij te komen werken. Het laatste jaar is de aanstroom van nieuwe klanten groot en een deel van de werkzaamheden draag ik graag over. Mijn laatste stagiaire Shanna werk ook enkele uren per week voor mij als zzp-er.