Te gast bij RTL 4!

Te gast bij RTL 4!

“Hoi Marleen, je spreekt met Hesther van Talpa Producties. We kwamen je project “Can I come over?” tegen en zouden heel graag je boek willen ontvangen om te beoordelen of het interessant genoeg is voor een uitzending bij
5 uur live?”
Nog voordat Esther kon ophangen, sprong ik rondjes in mijn woonkamer. Yes, eindelijk gelukt!

Klaar voor de uitzending bij RTL4!

Al eerder was ik gevraagd voor een uitzending bij RTL, maar omdat het boek nog niet was gedrukt, ging het uiteindelijk niet door. Jeetje, wat baalde ik  zeg. Met een vers ingepakt boek onder mijn arm, liep ik direct naar het postkantoor. Nou, fingers crossed dit maal! Een nog week later verloste Hesther mij met het goede nieuws;

Leuk boek heb je gemaakt, kun je aanstaande vrijdag aanschuiven bij Loretta Schrijver en Pim Sedee?

Eerlijk is eerlijk, ik tril nu al als een rietje als ik eraan denk. Zelfs na alle optredens die ik al heb gehad. Het went gewoon niet.
Mocht je vrijdag dus tijd hebben om vijf uur ’s middags? Schakel dan even naar RTL4!

Vloggen voor Omroep Gelderland

Dan het volgende goede nieuws! Het project “Can I come over?” krijgt namelijk een vervolg. In het buitenland kwam ik terecht bij de meest bijzondere (t)huizen, maar ik stelde mezelf de vraag; hoeveel verhalen zou ik dichter bij huis kunnen vinden? Elke dag geniet ik van mijn tijd terug in Nederland, maar wat mis ik het dagelijkse avontuur, het binnen gluren in huizen en het ontmoeten van mooie mensen. Ik ben echt een doener en stel gewoon brutale vragen.  Dus een dag later belde ik Omroep Gelderland;

Goedemiddag Marleen, hoe kunnen we je helpen? antwoordde ze redactrice.
Nou, begon ik, jullie kennen toch mijn project Can I come over?
Ja zeker,
zei ze.
Wat vinden jullie ervan als ik in Gelderland bij mensen thuis logeer?

Het antwoord hoef ik niet meer uit te leggen toch? Vanaf januari krijg ik namelijk mijn eigen vlogkanaal en daarom heb ik jouw hulp nodig. Na een kleine zoektocht heb ik een aantal toffe verhalen gevonden, maar er kunnen d’r nog wel wat bij. Dus ken jij iemand die  in een iglo, tiny house of kasteel woont? Of iemand die een bijzondere verzameling heeft, geëmigreerd is richting Gelderland? Stuur me dan een mail!

De laatste boeken gaan in de verkoop

Twee maanden geleden was ik echt verbaasd toen een vrachtwagen inclusief chauffeur, mijn vers gedrukte boeken af kwam leveren. Geen lullig post NL busje, nee een echte grote vrachtwagen! Twee volle pallets werden via de laadklep afgegeven. Nu, zo’n zeven weken later, is het boek al bijna uitverkocht! En daar ben ik best trots op. Maar voordat het laatste stapeltje de deur uitgaat, wil ik jou nog de kans geven om nog een bestelling te plaatsen. Want het boek is toch een leuk kerstcadeau! Vind ik wel 🙂 Zeker voor die reislustige neefjes, vriendinnetjes of misschien wel opa’s en oma’s! Om jou een extraatje te geven, pak ik het cadeau Pinterest waardig in! Een mooie verpakking met een persoonlijk bericht, speciaal aangepast aan de ontvanger. Bedankt en wellicht tot vrijdag op tv!