Vlogs Omroep Gelderland

Vanaf januari 2020 wordt er wekelijks een vlog uitgezonden op het YouTube –en Instagramkanaal van Omroep Gelderland, waarin ik langs ga bij de gewone inwoners van Gelderland met een bijzonder verhaal over thuis.

Twee jaar geleden de wereld over te reizen als ‘dakloze’ digital nomad. Tijdens mijn reis liep ik al snel tegen een probleem aan; eenzaamheid. Het vluchtige contact in hostels beviel me niet, dus besloot ik om bij locals thuis te overnachten. Aan iedere local stelde ik dezelfde vraag: wat is thuis?

 

 

Door deze bijzondere manier van reizen wil ik de tolerantie en het begrip tussen verschillende culturen bevorderen. Inmiddels heb ik een boek uitgegeven met meer dan zestig verhalen uit twaalf verschillende landen. Omroep Gelderland vroeg zich af, hoeveel van deze bijzondere thuisverhalen er dichter bij huis te vinden zijn?

Ken jij iemand met een bijzondere verhaal, een jongere die niets liever dan zelfvoorzienend op het platteland woont of misschien iemand met een hele interessante verzameling? Stuur dan een bericht naar info@marleenhoftijzer.com en wie weet kom ik wel bij jou langs!

Close
Open chat
Powered by