Werken voor muzikanten in Cairns

Werken voor muzikanten in Cairns

Inmiddels verblijf ik alweer een tijdje in Cairns in een prachtig huis dichtbij Trinity Beach. Cairns is vaak het startpunt of de eindbestemming van veel reizigers die de oostkust bereizen. Toen ik vorig jaar de Atlantische Oceaan overstak met de Nomad Cruise bouwde ik een groot internationaal netwerk op. Dit leverde zulke waardevolle contacten op, dat ik tijdens mijn wereldreis steeds terecht kom bij interessant locals.

Zo dus ook bij de muziekanten Ivy en Isaac. Ik fotografeerde ze tijdens optredens, filmde ze met mijn drone op prachtige strandlocaties en genoot van toffe huisoptredens. Ondertussen bracht ik tijd door met locals die me meenamen naar de meest bijzondere locaties.

Mijn leven als digital nomad gaat ook hier gewoon verder. Nog altijd werk ik aan video edits voor een klanten in Nederland en heb zelf een bruiloft album gemaakt voor Eslke. Haar bruiloft filmde en fotografeerde ik afgelopen winter in Kameroen.

Opnieuw filmen voor een tour operator

Vanaf 14 augustus mag ik eindelijk weer op een tour mee. Dit wordt de meest intense tour die ik ooit heb meegemaakt; 20 dagen en nachten lang in the outback van Australië. Van Perth richting Darwin. Deze reis wordt omschreven als een hardcore trip, zonder douches of enige comfort. In de outback is er geen netwerk te ontvangen, dus ik zal dan ook even van de radar verdwijnen. Vanaf begin september post ik de eerste gave video’s!