Werkwijze fotografie

marleen hoftijzer

01Kennismaking

Wat leuk dat je me hebt gevonden, misschien via social media of over me gehoord. In ieder geval plannen we een kennismaking in. Dat kan telefonisch of via een online meeting. Hierin bespreken we jouw wensen en kijken we samen of er een pakket is dat bij jou past.

werkwijze fotografie

02De shoot

Na akkoord op de offerte, kiezen we samen een geschikte datum uit. Op deze dag kom ik met mijn apparatuur naar de afgesproken locatie en zal mijn voor 100% inzetten om mooie beelden te maken.

Na afloop maak ik direct een dubbele backup van jouw beelden.

03Het aanleveren

Van alle foto’s maak ik een voorselectie. Hiervan maak ik een pdf en stuur ik de jou op. Jij bekijkt welke foto’s je bewerkt wilt hebben. Binnen één week ontvang jij alle bewerkte foto’s via WeTransfer. 

Je mag deze beelden nu gebruiken ter promotie van jezelf en/of je bedrijf. Uiteraard zou ik het leuk vinden als je mijn naam vermeld, maar dit hoeft niet.

Het foto team

Werken andere freelancers helpen er mee?

Laura Heusinkveld

Fotograaf

Ook studeerden we samen en waren we huisgenoten. Nu delen we onze passie voor portretfotografie.

Team fotografie

Laura van Kuik

Fotograaf & videograaf

Niet alleen springt Laura al enkele jaren bij tijdens grote fotoshoots, ook kan ze geweldig filmen.

shanna

Shanna Barret

Designer

Shanna begon ook bij mij als stagiaire, maar verzorgt nu alle edits en fotobewerkingen tijdens drukke dagen.

Werkwijze fotografie

Het liefste fotografeer ik buiten en laat ik me inspireren door het licht en wat ik onderweg tegenkom. Mits mogelijk, bekijken we samen enkele locaties voorafgaande de fotoshoot. Ik fotografeer voornamelijk zakelijke portretten, bedrijfsreportages en bruiloften.

Veel mensen vinden het lastig om voor de camera te staan. Daarom doe ik er alles aan om tijdens het fotograferen jou gerust te stellen, zodat jij zo natuurlijk mogelijk op beeld wordt vastgelegd.

Ben jij er klaar voor? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Ik kom graag in contact