Werkwijze social media

Aan de slag

Met meer dan één miljard wereldwijde gebruikers is Instagram een van de populairste platformen van dit moment. En 200 miljoen gebruikers bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel op Instagram.

En we zitten met ons allen zo’n 53 minuten op social media kanalen.

Hoewel het aantal gebruikers op Facebook af begint te nemen, ontstaat er hier een duidelijke doelgroep (30 – 65 jaar). Ook dit kan in jou voordeel werken.

Al met al reden genoeg voor jou als ondernemer om hier professioneel mee aan de slag te gaan! Bespaar tijd en lees meer over mijn werkwijze met social media.

Lees mijn blogs over instagram
social media uitbesteden

Hoe ga ik te werk?

Intake

We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek bespreken we jouw bedrijf, bekijken we waar jij op dit moment staat en vooral waar je graag naartoe zou willen.

Ik toon jouw het programma ``Later`` waar ik de posts in klaarzet en waar we samen in gaan werken.

First steps

Samen stellen we een content kalender op. Hierin staat welke posts er gaan komen en verzamelen we overige ideeën. Ik werk altijd vier weken vooruit in 'Later', zodat we nooit een belangrijk moment missen.

De posts worden uiteindelijk door jou gecontroleerd voordat ze online gaan.

Het posten

Elke een maand bel ik je op om te bespreken hoe het gaat en welke social media posts het beste hebben gewerkt.

Verder kun jij vragen stellen en geef ik je nog extra tips geven om het maximale uit je marketing te halen.

Wie gingen je voor?

In de afgelopen jaren heb ik al voor veel mooie klanten mogen werken. Senz° umbrellas
klopte als eerste bij mij aan. Zij produceren duurzame storm paraplu’s. Een Nederlands merk met internationale klanten.

Door een overname moesten zij helemaal opnieuw starten met hun social media. Binnen twee jaar heb ik 2000 volgers gecreëerd en ben ik gestart met het maken van video’s.

We hebben gekozen om het merk neer te zetten als lifestyle. Hoe ziet het leven van de senz° gebruiker eruit? Wat reizen ze heen, wat eten ze, welke kleding dragen ze?

Zo krijgen volgers niet het gevoel dat er een product aan ze wordt verkocht, maar een inspirerend account wat gebruikers willen volgen.

Wil jij vrijblijvend een gesprek?

senz