Werkwijze social video

van intake tot uitwerking

Uitbesteden videoproductie

Een videoproductie is de ideale tool om jouw bedrijf een nieuwe impuls te geven en dus te doen groeien. Heb je zelf al een concept bedacht voor je video of reportage of laat je liever het hele concept door mij uitdenken? Heb je een one man job of een grotere productie nodig? Het kan allemaal.

Wist je dat…

…video 90% beter bekeken wordt dan foto’s op social media? Jij en ik, we worden allemaal aangetrokken tot bewegend beeld. Kortom, een video op social media heeft een aantal voordelen. Hieronder vind je de stappen die we samen doorlopen tot het maken van een videoproductie.  

leren vloggen

01Intake

Of het nou in de vorm is van een vlog, een aftermovie of human branding content. Van te voren bespreken we jouw wensen en samen kiezen we de beste strategie uit tot ik uitwerk tot een concept.

02Concept

In het concept staat  het doel van de video omschreven en de stijl. Na akkoord, gaan we aan de slag met alle praktisch zaken, zoals locatie en tijden.

03Aflevering

Na de draaidag, monteer ik of één van mijn collega’s alles tot een sterk geheel. Ik werk met 2 feedback rondes binnen het pakket.

Meest gestelde vragen

Hoe snel kunnen we starten?

Zodra we het concept hebben besproken, kunnen we binnen twee weken starten, mits de locatie het toelaat. Dus binnen no-time heb jij jouw video binnen!

Wanneer is de video opgeleverd?

De ruwe montage is binnen 14 dagen binnen. Daarna zijn er gemiddeld 2 feedbackrondes nodig om de definitieve versie op te sturen.

Hoe lever je bestanden aan?

Ik werk met Frame.io. Dit is een online tool waar jij heel handig je feedback op kan achterlaten en ook de uiteindelijke versie kan downloaden in hoge kwaliteit.

Hoelang bewaar je het ruwe materiaal?

Zodra de opnames zijn afgerond worden er 2 back ups gemaakt. De ruwe bestanden bewaar ik 6 maanden. Daarna wordt alleen de opgeleverde mp.4 bewaard.

Kun je ook een versie voor social media maken?

Alle montages kunnen aangepast worden naar jouw wensen. Of je nou een Instagram Reels of Facebook versie wilt, samen bedenken we de juiste edits.

In welke regio werk je?

Ik werk overal in Nederland en zelfs internationaal. Mijn kantoor zit gevestigd in Breda. Mijn werkgebied bevindt zich voornamelijk in Brabant en Gelderland, maar ik rij graag naar jouw gewenste locatie toe.

Interesse in een videoproductie?