Wervingsvideo

van intake tot uitwerking

Wervingsvideo

Loop jij veel omzet mis omdat kampt met een personeel tekort? Met een wervingsvideo vind je wel het juiste personeel. Ik maak graag wervingsvideo’s in de vorm van een vlog. Met een vlog kun je ideaal een specifieke functie in beeld brengen en tonen hoe een werkdag eruit ziet. Bijna elke branche kan gefilmd worden. Denk aan de werkvloer, kantoren en productiebedrijven. 

50% meer kans op het vinden van personeel

Wist je dat je door middel van wervingsvideo’s 50% meer kans hebt op het vinden van het juiste personeel? Mijn vlogstijl is leuk en informeel. Zo trek je niet alleen meer personeel aan, maar werkzoekende die écht bij de vacature passen. Dit bespaart je dubbel zoveel tijd!

Hoe gaat dit in zijn werk?

leren vloggen

01Intake

Van te voren bespreken we jouw wensen en samen kiezen we de beste strategie uit tot ik uitwerk tot een concept. Dit is een online meeting van maximaal 1 uur. 

02Concept

In het concept staat  het doel van de video omschreven en de stijl. Na akkoord, gaan we aan de slag met praktisch zaken, zoals locatie en tijden. Verder neem ik al het werk uit handen. 

03Aflevering

Na de draaidag, monteer ik  alles tot een sterk geheel. De gehele productie kan binnen vier weken worden opgeleverd, van intake tot het afleveren van de vlog.

Samen de vlog succesvol inzetten

Een groot deel van een succesvolle wervingsvideo heeft vooral te maken met wat je er na oplevering mee doet. Samen stellen we een marketingstrategie op. Moeten er meerdere versies gemaakt worden, bijvoorbeeld een verticale variant voor op instagram? Ga je de video adverteren op Facebook omdat hier je doelgroep vooral op actief is?

Samen doen we onderzoek naar de mogelijkheden voor online marketing.

Meer weten?

Boek een gratis advies gesprek

Meest gestelde vragen

Is het niet duur?

Een openstaande vacature kost een bedrijf nog veel meer geld. Als je bedrijf niet kan groeien door een personeelstekort, is dat hartstikke zonde!

Als bonus ontvang jij bij mij 10% korting, als de vacature gevuld is!

Is er een garantie dat we de vacature gevuld krijgen?

Video wordt 90% beter bekeken dan tekst of een foto. De kans met een leuke vlog is dan nog groter! Uit onderzoek is gebleken dat werkzoekende liever een echt beeld willen van het bedrijf dan een gescripte bedrijfsvideo. Door de inzet van advertenties heb je gegarandeerd een groter bereik!

Onze medewerkers durven niet goed voor de camera

Ik doe er alles aan om de medewerker op zijn of haar gemak te stellen. Mijn camera is klein, voelt niet eng en ik ben heel aardig.

Onze werkplek is niet aansprekend

Elk bedrijf heeft een verhaal. Als de werkplek niet inspirerend genoeg is, zoeken we naar oplossingen. We kunnen altijd op toepasbare locaties filmen

Hoelang duurt het?

Ik begrijp dat er weinig tijd is, daarom regel ik alles van productie tot oplevering en kom langs wanneer het jullie uitkomt. Er hoeft niets te worden veranderd aan de agenda van de geïnterviewde. Ik ga namelijk een normale dag mee op pad.

Hoe moeten we de vlog inzetten?

Als jullie geen eigen marketingafdeling hebben, om te helpen met adverteren, dan ken genoeg online marketeers in mijn netwerk die kunnen helpen.