FOTOGRAFIE

Portretten

Al vanaf jongs af aan stroomde de creativiteit door mijn bloed. Elke gelegenheid pakte ik aan om met beeld bezig te kunnen zijn. Heb jij een goed portret nodig? Bekijk dan mijn portfolio.

Events

Hoe succesvol je event ook is geweest, de marketing die je achteraf kan voeren met goede foto's is net zo belangrijk als de dag zelf. Ik kijk er altijd naar uit om op locatie te mogen fotograferen.

Bruiloften

Een bruiloft fotograferen is voor mij zoeken naar bijzondere momenten. Wat ik zo leuk vindt aan trouwfotografie is de waarde die ik mag toevoegen op deze belangrijke dag.

Fotograferen betekent voor mij spelen met licht. Je kunt mij inschakelen voor portretten, events en bruiloften. Het liefste werk ik buiten en speel ik met de elementen die voor handen liggen.

VRIJ WERK

Naast het fotograferen in opdracht trek ik in het weekend met mijn camera en drone er graag op uit. Bekijk hieronder mijn eigen projecten

Thuis

Thuis? Wat betekent het voor mijn buren? Sinds ik richting Brede Noord ben verhuisd en kwam te wonen in een gigantische flat, ben ik mijn buren gaan vastleggen.

Drone fotografie

Mijn drone heet Gary en die gaat altijd mee op pad tijdens roadtrips. Maar ik film en fotografeer met mijn drone ook in opdracht. Geniet hier van de mooiste beelden.

Oma Poelhuis

Jarenlang fotografeerde ik mijn oma op de boerderij waar ik ben opgegroeid. Een intiem portret van haar laatste dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Open chat
Powered by