Panama’s paradijs

In Nederland haal ik opdrachten ‘via via’ binnen. Ik merk dat het in het buitenland er net zo aan toe gaat. Ik heb gemerkt dat Europeanen geliefd zijn om mee samen te werken. Deze video over een hostel in een kasteel haalde ik binnen door gewoon bij ze binnen te lopen en mezelf voor te stellen. Als snel had ik een klik met de eigenaar en hij stelde mezelf een baan voor tijdens mijn vertrek. Een hele week verbleef ik in Bambuda hostel of eigenlijk heet het Bambuda Castle.

Het hostel bevind zich in een kasteel wat ooit gebouwd is door een Nederlander. Het was een cadeau voor zijn vrouw. De huidige eigenaar kocht het jaren geleden en verbouwde het tot een luxe en super relaxed hostel.

De San Blas eilanden

Mijn reis in Panama eindigde op de San Blas eilanden. Denk aan witte stranden, kokosnoten en rieten hutjes als accommodatie. De eigenaar van het kasteel kende de eigenaar van Cacique Cruiser en stelde voor dat ik ook een film voor deze tour maatschappij zou maken. Binnen vier dagen en een ontmoeting op kantoor had ik een nieuwe opdracht te pakken. Het filmen ging vrij makkelijk. De ene zonsondergang was nog mooier dan de andere en de meeste toeristen wilden graag meewerken aan de film.